miercuri, 3 octombrie 2018

Aplicație ATGR Transilvania 24-25.03.2018

Un alt mini-circuit marca ATGR... Tot ca și data trecută veți vedea mai multe imagini și mai puține detalii scrise...

Sibiu nocturn










Vom face o oprire la Turda la salină și eu prefer să mă odihnesc în autocar. Așa că urmează direct poze din Alba Carolina...














După amiază ajungem la Geoagiu Băi unde avem cazarea la hotelul Vacanța. Seara ne vom bucura de piscina cu apă termală din hotel. Până atunci cu doi colegi explorez un pic din mica stațiune turistică. Am de revenit aici pentru alte obiective aflate în apropiere... Acum în stațiune vizităm:

Cascada Clocota aflată cumva sub localitate
Băile romane Germisara







și Grota Haiducilor

A doua zi, după micul dejun, pornim spre unul dintre cele mai vizitate castele din România: Castelul Huniazilor de lângă Hunedoara!


















Următorul loc vizitat este biserica veche de la Densuș cu lunga ei istorie...


Și pe drum ne îndreptăm spre Sarmizegetusa Ulpia Traiana unde eu nu mai intru și prefer să îmi aștept colegii savurând o plăcintă cu brânză foarte mare și gustoasă...

Facem pauza de masă în Hațeg și eu (mai sunt câțiva colegi ca mine) preferăm să mâncăm ceva rapid în parc și apoi să mai și vizităm un pic din orașul ce a dat numele primului geoparc din România (da, și la noi au existat dinozauri, e adevărat că de dimensiuni mult mai mici decât T-Rex :D).



În fine viteza autocarului ne duce pe defileul văii Jiului...
... până la Târgu Jiu unde vizităm complexul Constantin Brâncuși. Complexul este format din Masa Tăcerii, Poarta Sărutului, biserica Sfinții Apostoli și Coloana infinitului (doar eu și Sergiu ajungem în viteză la ultimele două!)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu